Google’s New HQ Concept

Richard
Workplace

Google New HQ Concept 4

Share this Post

Google recently announced a complete overhaul of its headquarters in Mountain View, California. Collaborating with the Danish architectural firm BIG and London-based design studio Heatherwick Studio Google aim to create a space for people, nature and ideas to thrive.

Once expanded, the Silicon Valley campus is expected to feature shops, restaurants, a running track, cycle paths and plenty of green open space including owl habitats, allotments with greenhouses, creek beds and meadows.

Google’s New HQ – A Vibrant Neighbourhood Concept

Google New HQ Concept

Google New HQ Concept

Google New HQ Concept

Google New HQ Concept

Google New HQ Concept

Google New HQ Concept

Google New HQ Concept

Google New HQ Concept 4

Google New HQ Concept

Google New HQ Concept

Click here for more info: Google’s New HQ Concept